A-lista

Annenhver mandag kl. 11:00 gir vi deg den aller beste musikken, fordi god musikk er en av de viktigste ingrediensene for å få et fullverdig liv. Tror vi.

Kontakt:
musikk@radionova.no

A-lista uke 35-36

av Gyrid Friis Edland, onsdag 30. august 2017, kl. 00.00

På tide å oppdatere alle spillelister! Her er den nye a-lista til Radio Nova!!

Les mer på A-lista

A-lista uke 33-34

av Gyrid Friis Edland, onsdag 16. august 2017, kl. 10.31

På tide med noe ny fresh, musikk etter en lang festivalsommer!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 12-13

av Edvard Brudeli Moen, torsdag 23. mars 2017, kl. 22.00

Det er vår i luften, og nye toner fra blant annet Posterboys, Miss Tati og Jonas V drar oss mot lysere tider. Få med deg musikken som preger Radio Nova...

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 6-7

av Edvard Brudeli Moen, mandag 13. februar 2017, kl. 19.02

Lad mobilen, oppdater spillelista, og fordyp deg i hva som dominerer radiobølgene på Radio Nova for tiden!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 40-41

av Musikkredaksjonen, fredag 07. oktober 2016, kl. 16.00

Masse nye frekke og freske låter fra blandt annet Skalla, Tilla, Aasen og Great People

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 38-39

av Musikkredaksjonen, lørdag 24. september 2016, kl. 12.00

Ti lekre låter fra blandt annet Mats Dawg, FOAMMM, Quavius og Trist Pike!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 18/19

av Anna Norderhaug, mandag 02. mai 2016, kl. 15.10

I denne A-lista får du mørk bergsensrap fra lillestine, eksperimentell pop fra Calvert, deilig oppbyggende garage fra Kaviar Special og australsk elektropop + litt gjenhør med Antler og Pasha.

Les mer på A-lista

A-lista 10/11

av Malin Victoria Alander, torsdag 10. mars 2016, kl. 12.30

White Lung, Marian Hill, Soleima, Let's eat grandma

Les mer på A-lista

Studentnyheter

A-lista 14/15: NOVAFEST

mandag 04. april 2016, kl. 13.00 · av Malin Victoria Alander for A-lista

Novafest 2016 går av stabelen denne veka og her får ei A-liste kun med musikken du får høyre i løpet av dei tre dagane festivalen varer! King Skurk One, Atilla, I Was Before, Pasha + +

Rødtvet Rockeband – Når demningen brister
Rødtvet Rockeband skal opne konsertkvelden på fredag med sin deilige norske rock. Dei har sjarmert oss med sine fengande og låtar og har vore lista på Nova tidligare. Sjekk ut albumet “Regulære rockelåter”.

I was before – You were
Funk og soul og hip hop inspirert band med luftig og leiken vokal. Herlig musikk som er jordnær og meir chill enn mykje av den musikken som blir laga i dag. På en måte litt meir voksen musikk, men som er veldig lett å like. Dette er den tredje singelen bandet gir ut – høyr dei live på Novafest fredagskvelden!

Morgonrode – Kråkevisa
Heilt fersk trio som kjem frå folkemusikkverdenen, herlig gjeng som er kreative og nyskapande. Bandet heilt fantastisk live, ein nydelig sound og dei dreg deg inn i eit anna verden. Besetninga er kombinajsonar mellom oktavfele, hardingfele, nyckelharpe, harmonium og vokal. Morgonrode spelar gratis konsert på torsdag, kom dit viss du vil ha ein unik konsertopplevelse!

Pasha – Tie-dye
Pasha er med på vår hiphop/RnB kveld på AHO-baren på laurdag, og det er berre å glede seg, for han liknar ikkje på nokon andre artistar i Norge. Musikkstilen er relativt unorsk, han er den artisten på festivalen vår som er mest urban, han leikar han seg med musikken og gjer akkurat det han vil!

samū – How it works
samū imponerte meg skikkelig då eg såg dei live, og det var ingen tvil om at vi måtte ha dei med på novafest. En utrulig spennande og fin konert som hadde ein rød tråd, samtidig som det alltid skjedde noko nytt. Dei beskriver musikken sin som ei krysning mellom 60-tals psykedelia og 90-tals synthpop. Tekstane tar opp eksistensielle tema skreve frå naivitetens perspektiv. Låta vi har på A-lista er ikkje utgitt, så du kan kun høyre den på lufta! God grunn til å stikke på konserten på Hvelvet.

King Skurk One – Nøster deg
Vi på Nova elskar King Skurk One og er sjølvsagt overlykkelige over at han og teamet hans skal spele på novafest! Klokka elleve på lørdag skjer det og herregud det blir bra. Vi har spelt King Skurk One ganske mykje på Nova, men denne låta skil seg ut frå dei tidligare – den er inspirert av RnB og er mykje meir melodisk.

Peter Estdahl – Me and the moon
Nokon synest han er søt, nokoon synest han er cocky. Alle meiner han er distré og kjempeflink å synge og spille gitar. Vi kjenner ham først og fremst som Peter Estdahl, en 23 år gammel fyr fra Tromsø som sjelden set lokk på seg sjølv og sine musikalske idéar. Det er mildt sagt eklektisk, men, shit, det groovar. Stemma hans er schmør, varm og trygg.

Atilla – Hold you
Fredagskvelden på sentralen blir avlutta med duoen Atilla. Duoen har jobba saman i snart tre år, og har jobba fram eit uttrykk som er veldig unkt. Dei baserar seg på at dei er ein tromme og vokal duo, så desse instrumenta står sentralt i lydbiletet, men ut i frå det er dei veldig frie og kreative. Ein konsert med Atilla er veldig spennande, det skjer alltid noko uventa og nytt. Eg vil beskrive musikken som fargerik – på grunna dei ulike elementa og variasjonen til tross for liten besetning, spontan, tydelig og avansert, men let å like. Dei har endelig komt ut med ei låt og den heiter Hold you.

Halvparten – Lulu Rivers
Siste låt ut er frå produsenten Halvparten, som skal dj’e på AHO baren, som sistemann på heile festivalen. Halvparten heiter egentlig Truls, og han har faktisk produsert og miksa Atilla! Veldig kul og flink fyr, som lagar og spelar dansbar musikk. Rykande fersk låt som kun kan høyrast på Radio Nova!

(Foto: Atilla av Marie Vallestad)

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Repriser

Atom-feed