A-lista

Annenhver mandag kl. 11:00 gir vi deg den aller beste musikken, fordi god musikk er en av de viktigste ingrediensene for å få et fullverdig liv. Tror vi.

Kontakt:
musikk@radionova.no

A-lista uke 35-36

av Gyrid Friis Edland, onsdag 30. august 2017, kl. 00.00

På tide å oppdatere alle spillelister! Her er den nye a-lista til Radio Nova!!

Les mer på A-lista

A-lista uke 33-34

av Gyrid Friis Edland, onsdag 16. august 2017, kl. 10.31

På tide med noe ny fresh, musikk etter en lang festivalsommer!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 12-13

av Edvard Brudeli Moen, torsdag 23. mars 2017, kl. 22.00

Det er vår i luften, og nye toner fra blant annet Posterboys, Miss Tati og Jonas V drar oss mot lysere tider. Få med deg musikken som preger Radio Nova...

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 6-7

av Edvard Brudeli Moen, mandag 13. februar 2017, kl. 19.02

Lad mobilen, oppdater spillelista, og fordyp deg i hva som dominerer radiobølgene på Radio Nova for tiden!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 38-39

av Musikkredaksjonen, lørdag 24. september 2016, kl. 12.00

Ti lekre låter fra blandt annet Mats Dawg, FOAMMM, Quavius og Trist Pike!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 18/19

av Anna Norderhaug, mandag 02. mai 2016, kl. 15.10

I denne A-lista får du mørk bergsensrap fra lillestine, eksperimentell pop fra Calvert, deilig oppbyggende garage fra Kaviar Special og australsk elektropop + litt gjenhør med Antler og Pasha.

Les mer på A-lista

A-lista 14/15: NOVAFEST

av Malin Victoria Alander, mandag 04. april 2016, kl. 13.00

Novafest 2016 går av stabelen denne veka og her får ei A-liste kun med musikken du får høyre i løpet av dei tre dagane festivalen varer! King Skurk One, Atilla,...

Les mer på A-lista

A-lista 10/11

av Malin Victoria Alander, torsdag 10. mars 2016, kl. 12.30

White Lung, Marian Hill, Soleima, Let's eat grandma

Les mer på A-lista

Studentnyheter

A-LISTA UKE 40-41

fredag 07. oktober 2016, kl. 16.00 · av Musikkredaksjonen for A-lista

Masse nye frekke og freske låter fra blandt annet Skalla, Tilla, Aasen og Great People

Tilla – Falling

På hennes snaue to minutter lange debutsingel som soloartist, byr 19 år gamle Tilla på herlig vokal over en lummer, basstung R’n’B produksjon av eChuck Kennedy. Spennende å høre hva mer tønsbergdama har å by på!

Great People – This Future

Gitardreven og komfortabel indie fra det Oslobaserte bandet Great People. De synger drømmende om planlegging av tiden som kommer og væske som skal bli konsumert i den nærmeste fremtid. Utgitt på Håvards Plateselskap.

Diners – Fifteen on a skateboard

Scenario: Du sitter og kjøper pils på et sted som selger sånt. Du møter på en relativt oppegående person av det motsatte kjønn og dere kommer inn på det evige kjedelige samtaleemnet “Hva slags musikk hører du på a’?”. Du svarer noe pretensiøst, imens din partner in pils svarer pop-rock. Du begynner kanskje å tenke “Serr? For en tøffel”. Men må pop-rock være så sinnsykt boring? Diners er uenig og dundrer til med Fifteen on a skateboard. En flytende, koselig låt om å være tenåring på fire hjul.
Personlig tror vi i musikkredaksjonen aldri at denne låta kommer til å ende opp i en skatevideo, men det er kanskje fordi dette er en låt å cruise til, ikke til å baile til helvete etter du prøvde å halfcabbe ned den trappa.

Kine Hjeldnes – Morpheus

Kine Hjeldnes debuterer på KOSO med sin tosporssingel Feathers / Morpheus. Den kjølige vokalen, varme synther, kombinert med noen feite 707-trommer gir oss et rikt lydbilde og vi gleder oss allerede til hva mer Hjeldnes har i vente. All in all nok en fet track fra KOSO som ikke har det med å skuffe.

Seshen – Distant Heart

Syvmannsbandet fra San Francisco Seshen returnerer i ny innpakning for å dælje ut storslagen synthpop i form av Distant Heart. Låta er et kutt ut av deres nye album Flames & Figures som blir utgitt den 14. Oktober, så hold ørene oppe!

Bonzai – I did

Nå snakker vi. Gæren perkusjon og uforetsigbare synther som treffer deg fra alle kanter. Hva skjer i neste strofe? BOOM! Du vet det ikke før det treffer deg. Rå, spontan og originale saker fra den londonbaserte iren. Snytt ut av nesa på hennes nye EP Lunacy som er ute den 28. oktober.

Black Honey – Hello Today

Den selvutnevnte kvintessensen av brit-rock fortsetter å ta året med storm med nok en lekkerbisken. Sursøt honning perfekt for en innpakket sykkeltur i skumringen.

Cancer – Die One More Time

OK, vi er enig. Tidenes nedtur tittel og bandnavn, men la oss være ærlige her: Det er høst. Den skjærende vokalen kan minne om en kjip høstvind som trenger seg gjennom jakke, genser og hud. Gitaren minner om et løv som faller fra- Nei. Jeg gidder ikke prøve en gang. Killer låt hvis du føler for å sitte alene i et tomt badekar.
(fun fact: Cancer er også navnet på et britisk trash- og death metal band som fortsatt holder på. Tidligere medlemmer inkluderer gitarist James Murphy [ikke til å bli forvekslet med LCD Soundsystems frontfigur]. Cancer er også navnet på en livsfarlig sykdom. Pass på og stump sigaretten før den stumper deg!)

Skalla – Nå faller alt sammen sammen

God gammaldags upretensiøs pønk. De gjør ingen feil her. Teksten er sinna, forstyrra og herlig ærlig. “Det er forseint, vi har allerede ligget. Assen der er et speil og jeg ser stygg ut”. Rå fuckings låt, og det kan du sitere oss på.

Aasen – Lørdag

Låta du rugger til i kontorstolen med øynene skjerpa på klokka i hjørnet på dataskjermen. Fra Aasens helgehomage “Aasen tar helg”. Produsert av hans AKA, Emile the Duke. Vi anbefaler deg sterkt til å høre det perm til perm hvis du ikke allerede har gjort det. God helg a, folkens.

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Repriser

Atom-feed