A-lista

Annenhver mandag kl. 11:00 gir vi deg den aller beste musikken, fordi god musikk er en av de viktigste ingrediensene for å få et fullverdig liv. Tror vi.

Kontakt:
musikk@radionova.no

A-lista uke 35-36

av Gyrid Friis Edland, onsdag 30. august 2017, kl. 00.00

På tide å oppdatere alle spillelister! Her er den nye a-lista til Radio Nova!!

Les mer på A-lista

A-lista uke 33-34

av Gyrid Friis Edland, onsdag 16. august 2017, kl. 10.31

På tide med noe ny fresh, musikk etter en lang festivalsommer!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 6-7

av Edvard Brudeli Moen, mandag 13. februar 2017, kl. 19.02

Lad mobilen, oppdater spillelista, og fordyp deg i hva som dominerer radiobølgene på Radio Nova for tiden!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 40-41

av Musikkredaksjonen, fredag 07. oktober 2016, kl. 16.00

Masse nye frekke og freske låter fra blandt annet Skalla, Tilla, Aasen og Great People

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 38-39

av Musikkredaksjonen, lørdag 24. september 2016, kl. 12.00

Ti lekre låter fra blandt annet Mats Dawg, FOAMMM, Quavius og Trist Pike!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 18/19

av Anna Norderhaug, mandag 02. mai 2016, kl. 15.10

I denne A-lista får du mørk bergsensrap fra lillestine, eksperimentell pop fra Calvert, deilig oppbyggende garage fra Kaviar Special og australsk elektropop + litt gjenhør med Antler og Pasha.

Les mer på A-lista

A-lista 14/15: NOVAFEST

av Malin Victoria Alander, mandag 04. april 2016, kl. 13.00

Novafest 2016 går av stabelen denne veka og her får ei A-liste kun med musikken du får høyre i løpet av dei tre dagane festivalen varer! King Skurk One, Atilla,...

Les mer på A-lista

A-lista 10/11

av Malin Victoria Alander, torsdag 10. mars 2016, kl. 12.30

White Lung, Marian Hill, Soleima, Let's eat grandma

Les mer på A-lista

Studentnyheter

A-LISTA UKE 12-13

torsdag 23. mars 2017, kl. 22.00 · av Edvard Brudeli Moen for A-lista

Det er vår i luften, og nye toner fra blant annet Posterboys, Miss Tati og Jonas V drar oss mot lysere tider. Få med deg musikken som preger Radio Nova de neste ukene!

F.N.Y – SILVANA

Svenske F.N.Y har kjapt etablert seg som en produsent verdt å følge med på, og 2017 kan virkelig bli hennes år. Etterfulgt av en solid Bylarm-gig nå nylig, er hennes siste singel en sval og behagelig reise blant R&B og elektroniske beats. F.N.Y serverer oss herlig vokal og pakket inn i en skikkelig catchy låt med masse energi. En dose ulykkelig kjærlighet, og det å bli forvekslet med enn annen svensk prominent produsent – da har du en god låt som vil rulle og gå i lang tid fremover.

CHARLOTTE DOS SANTOSRED CLAY

Norske Charlotte Dos Santos har for tiden base i New York, og bringer med seg et lydbilde som delvis mimrer tilbake til soulens storhetstid, samtidig som musikken utforsker nye terreng. Red Clay er hennes nyeste singel og tar oss med tilbake i tid, men holder seg godt festet i komposisjoner og stil anno 2017. Låta flørter med R&B-elementer og fører lytteren trygt gjennom vårnatta. En svært lovende smakebit fra debutskiva som er ventet i våres.

POSTERBOYSBEST FRIENDS

Gjengen i Posterboys har mekka en solid førstesingel med Best Friends, og føyer seg inn i rekken av power pop-prosjekter, som virker å ha en liten renessanse for tiden. Oslo-gruppa byr på heftige og lekne riff, solid produksjon og en fengende vokal det er lett å henge seg på. Verden er din, og Posterboys ber deg gripe dagen. Vi takker ikke nei!

LARSIVELI, MAKKO MAKEBAPENG & PUNAN

Brødrene fra Horten er aktuelle med en helstøpt skive fra ende til annen. EPen Brødrene Gjeddehjerte er mørk, lidenskapelig og treffer denne sweetspoten mellom hiphop og R&B som mange produsenter og artister befinner seg i for tida. Vi får noen eldre slagere, samt tidligere uutgitte låter, og ender opp med en skive som med fete beats, og tekster som tåler sine runder på repeat. Larsiveli og Makko Makeba byr opp til fest, og leverer en sterk musikalsk reise.

CONFIDENCE MANBUBBLEGUM

Om du ikke allerede har den rette vårstemninga, kan muligens det australske musikkprosjektet Confidence Man få fortgang på sakene. Gruppa på fire har få utgivelser på samvittigheten, men har allerede blitt en gjenganger på flere australske radiokanaler. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Den lekne hybriden mellom klassiske popelementer, breakbeats og en herlig dose groove, gjør låten Bubblegum en fryd for ørekanalene. Har du en tung dag, sett på denne!

MISS TATIWOMAN

Miss Tati returnerer med kanskje med hennes sterkeste låt så langt! Den norske sangeren og produsenten har virkelig funnet seg til rette over disse årene med et spenstig og energisk lydbilde, både funky og hypnotiserende. Det hele flyter sømløst av gårde, tekst og vokal bærer låta, herlig akkompagnert med koring og beats som henter det beste fra hiphop og soul. Forhåpentligvis er det ikke lenge til neste musikalske krumspring, for dette leverer virkelig på alle fronter!

SAINTHOLLY (DJ PAIN 1 REMIX)

Malmö-rapperen leverte et knallsterkt debutalbum i fjor, noe også vi her i Radio Nova bet oss merke i. I en alder av kun 19 år presenterte Saint et skikkelig old school funky rap-album, noe som lydmessig burde vært alt annet enn en debutskive, men så feil kunne man ta. Helproft og gjennomført! Nå, et drøyt år senere, returnerer vi til albumet med en upbeat og fet ny remix. Et herlig gjenhør, og en verdig plass på ukas liste!

IBIBIO SOUND MACHINEGIVE ME A REASON

Frem med dansefoten når funk og pop snurrer på radiobølgene! Ibibio Sound Machine er et musikkprosjekt som i stor grad drives av Eno Williams. Hun ble født i London, men flyttet i tidlig alder til morens hjemland, Nigeria. Disse ganske forskjellige bakgrunnene virker å ha påvirket musikkarrieren hennes, og vi får det beste av to verdener! Tradisjonell nigeriansk funk og pop blandes med tyngre klubbmusikk fra Londons elektronikascene, og vi ender blant annet opp med det nylig utgitte albumet Uyai. Dette er musikk å bli glad av, og Ibibio Sound Machine er et prosjekt vi kommer til å høre mye mer fra i årene fremover! Åpningslåten Give Me a Reason byr på leken synth, funky gitarriff og messingblåsere verdig den tradisjonelle disco/funk-æraen som satt sitt preg på nigeriansk musikk på 70-tallet. Forfriskende og dansbart!

JONAS V – ALDRI NER

Jonas V leverer i sedvanlig stil, og den nylig utgitte EPen Roen sparer ikke på kruttet. Låta Aldri Ner gir oss alt vi trenger av drømmende synth, litt casual dop-dealing, og fete beat vi ikke får nok av. Nok en solid utgivelse fra NMG/G-Huset, og Roen bekrefter Jonas Vs stødige posisjon i Bergens voksende rapmiljø.

A-lista finner du også på Spotify, så hold deg oppdatert fra uke til uke! Vi høres!

(Toppfoto: Øystein Haara)

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Repriser

Atom-feed