A-lista

Annenhver mandag kl. 11:00 gir vi deg den aller beste musikken, fordi god musikk er en av de viktigste ingrediensene for å få et fullverdig liv. Tror vi.

Kontakt:
musikk@radionova.no

A-lista uke 35-36

av Gyrid Friis Edland, onsdag 30. august 2017, kl. 00.00

På tide å oppdatere alle spillelister! Her er den nye a-lista til Radio Nova!!

Les mer på A-lista

A-lista uke 33-34

av Gyrid Friis Edland, onsdag 16. august 2017, kl. 10.31

På tide med noe ny fresh, musikk etter en lang festivalsommer!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 12-13

av Edvard Brudeli Moen, torsdag 23. mars 2017, kl. 22.00

Det er vår i luften, og nye toner fra blant annet Posterboys, Miss Tati og Jonas V drar oss mot lysere tider. Få med deg musikken som preger Radio Nova...

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 40-41

av Musikkredaksjonen, fredag 07. oktober 2016, kl. 16.00

Masse nye frekke og freske låter fra blandt annet Skalla, Tilla, Aasen og Great People

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 38-39

av Musikkredaksjonen, lørdag 24. september 2016, kl. 12.00

Ti lekre låter fra blandt annet Mats Dawg, FOAMMM, Quavius og Trist Pike!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 18/19

av Anna Norderhaug, mandag 02. mai 2016, kl. 15.10

I denne A-lista får du mørk bergsensrap fra lillestine, eksperimentell pop fra Calvert, deilig oppbyggende garage fra Kaviar Special og australsk elektropop + litt gjenhør med Antler og Pasha.

Les mer på A-lista

A-lista 14/15: NOVAFEST

av Malin Victoria Alander, mandag 04. april 2016, kl. 13.00

Novafest 2016 går av stabelen denne veka og her får ei A-liste kun med musikken du får høyre i løpet av dei tre dagane festivalen varer! King Skurk One, Atilla,...

Les mer på A-lista

A-lista 10/11

av Malin Victoria Alander, torsdag 10. mars 2016, kl. 12.30

White Lung, Marian Hill, Soleima, Let's eat grandma

Les mer på A-lista

Studentnyheter

A-LISTA UKE 6-7

mandag 13. februar 2017, kl. 19.02 · av Edvard Brudeli Moen for A-lista

Lad mobilen, oppdater spillelista, og fordyp deg i hva som dominerer radiobølgene på Radio Nova for tiden!

SASSY 009 – NAVIGATE

Den elektroniske Oslo-trioen bød på en pangstart på musikkåret, og det tok ikke lang tid før låten Navigate festet seg på hjernen. Drømmende synth, en fengende beat og svevende vokal lokker oss inn i varmen, vekk fra vinterkulda. Svært lovende prosjekt vi gleder oss til å høre mer fra!

LILLESTINEJEG LOVER DEG

lilleStines nyeste krumspring er en mørk musikalsk reise for de sene nattetimer. Selv om teksten kanskje ikke er av den lystige sorten, returnerer vi til denne rett som det er. Lydbildet er grufsete og dystert, og hva føles som psykedeliske synther binder det sammen, i det som ender opp som en svært fet låt! Bergenprodusent Stine Wingsternes leverer nok en solid singel, og opprettholder også samarbeidet med musikkollektivet/labelen KOSO, som virker å fungere godt.

THE DEREVOLUTIONSSWEAT

Duoen fra Boston returnerer med en ny funky singel, og tar opp tråden fra debutalbumet som slapp i 2015. Drøm tilbake til det glade 70-tallet, med akkurat passe dose Motown-referanser og soul, som likevel høres friskt og innbydende i 2017. The Derevolutions har virkelig funnet sin plass innafor denne grenen av rocken, og vi kunne ikke ønsket oss noe mer!

BLOOD FOREST FAMILYBODY

Det skorter ikke på musikalske prosjekter som man kan plassere under en slags ’nordisk pop’-paraply, og Tromsø-bandet Blood Forest Family finner seg godt til rette blant sine medartister, samtidig som det føles friskt og spennende. Med deres debut EP nå ute via At Home Music, får vi presentert en god bredde med herlig samspill mellom vokal og organiske rytmer. Singelen, og kanskje den mest energiske låten på skiva, Body, er en fornøyelig poplåt som breier seg godt i ørekanalene. Drøm deg bort de neste fire minuttene.

REST IN BEATSFUGLE KAN

København-prosjektet kom rett før nyttår med herlig ny singel etter et lengre opphold på utgivelsesfronten. Den danske duoen fusjonerer elektronika og vokal i den svært fornøyelige låta Fugle Kan Dø. Teksten skal være basert på et eldre dikt med samme navn av den iranske dikteren Forugh Farrokhzad. Det hele blir en kosmisk reise vi veldig gjerne vil tilbake til.

KELLY LEE OWENS, JENNY HVALANXI.

Londonprodusent Kelly Lee Owens ble et friskt pust blant musikalske bidrag fra fjoråret med hennes EP Oleic. Nå varmer hun opp til debutskiva som slippes i slutten av mars via Smalltown Supersound. Albumet skimter flere bidragsytere, deriblant Daniel Avery og Jenny Hval. Låten Anxi. starter forholdsvis rolig med jevne synthpartier og svevende vokal, men sakte men sikkert dras vi ned i teknoens underverden med alle dens herlige kriker og kroker. Samarbeidet mellom Hval og Owens er en perfekt match, og vi får en melankolsk låt som visker ut skillet mellom dansegulvbanger og kjølig pop.

KLAUS PERRYKUN KONTANTER

Lovende og relativt nytt prosjekt fra Bergens stadig voksende rappscene. Det spares ikke på kruttet, både bokstavelig og musikalsk. En røff beat fra Hkon binder det hele sammen, og Klaus Perry serverer en låt som føles frisk og samtidig velkjent. Perry bekrefter med sin nyeste singel at han definitivt er en verdt å se opp for i tida fremover.

GRIBBENE – LØPEFART

Oslobandet slapp sitt debtualbum nå i januar og byr på herlig rock av den klassiske skolen. Dette har de stålkontroll på, og albumet byr på akkurat det man ønsker fra en god gammaldags rockeskive. Løpefart er en låt som lett fester seg på hjernen, og som kanskje matcher vårt hektiske byliv det snakkes om i teksten. Sulten på litt rock? Gribbene leverer varene!

CASHMERE FACTORYYOUNG

Albumaktuelle Cashmere Factory leverer en bunnsolid og energisk låt i form av Young. Gruppa fra Ålesund har virkelig funnet seg til rette med en god variasjon av rolige poplåter til mer energiske uttryk. De lekne og sommerlige gitartonene går gjennom albumet som en behagelig rød tråd. Perfekt medisin mot vinterdepresjon, sludd og snø, og singelen Young er en svært så radiovennlig godbit.

DEIDRE & THE DARKWHICH WAY

En perfekt kur på blåmandag, kollektivstress eller andre bekymringer du måtte ha. Brooklyn-gruppa Deidre & the Dark returnerer med en energisk rockelåt av den gamle typen. Kort og konsis, rett på sak, og nettopp det vi trenger for å våkne en kjølig februarmorgen. Mer musikk skal være i horisonten, og vi gleder oss!

A-lista finner du også på Spotify, så hold deg oppdatert fra uke til uke! Vi høres!

(Toppfoto: Rest in Beats)

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Repriser

Atom-feed