A-lista

Annenhver mandag kl. 11:00 gir vi deg den aller beste musikken, fordi god musikk er en av de viktigste ingrediensene for å få et fullverdig liv. Tror vi.

Kontakt:
musikk@radionova.no

A-lista uke 33-34

av Gyrid Friis Edland, onsdag 16. august 2017, kl. 10.31

På tide med noe ny fresh, musikk etter en lang festivalsommer!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 12-13

av Edvard Brudeli Moen, torsdag 23. mars 2017, kl. 22.00

Det er vår i luften, og nye toner fra blant annet Posterboys, Miss Tati og Jonas V drar oss mot lysere tider. Få med deg musikken som preger Radio Nova...

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 6-7

av Edvard Brudeli Moen, mandag 13. februar 2017, kl. 19.02

Lad mobilen, oppdater spillelista, og fordyp deg i hva som dominerer radiobølgene på Radio Nova for tiden!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 40-41

av Musikkredaksjonen, fredag 07. oktober 2016, kl. 16.00

Masse nye frekke og freske låter fra blandt annet Skalla, Tilla, Aasen og Great People

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 38-39

av Musikkredaksjonen, lørdag 24. september 2016, kl. 12.00

Ti lekre låter fra blandt annet Mats Dawg, FOAMMM, Quavius og Trist Pike!

Les mer på A-lista

A-LISTA UKE 18/19

av Anna Norderhaug, mandag 02. mai 2016, kl. 15.10

I denne A-lista får du mørk bergsensrap fra lillestine, eksperimentell pop fra Calvert, deilig oppbyggende garage fra Kaviar Special og australsk elektropop + litt gjenhør med Antler og Pasha.

Les mer på A-lista

A-lista 14/15: NOVAFEST

av Malin Victoria Alander, mandag 04. april 2016, kl. 13.00

Novafest 2016 går av stabelen denne veka og her får ei A-liste kun med musikken du får høyre i løpet av dei tre dagane festivalen varer! King Skurk One, Atilla,...

Les mer på A-lista

A-lista 10/11

av Malin Victoria Alander, torsdag 10. mars 2016, kl. 12.30

White Lung, Marian Hill, Soleima, Let's eat grandma

Les mer på A-lista

Studentnyheter

A-lista uke 35-36

onsdag 30. august 2017, kl. 00.00 · av Gyrid Friis Edland for A-lista

På tide å oppdatere alle spillelister! Her er den nye a-lista til Radio Nova!!

Tin Fingers – Young Mother

DETTA er bra saker. Tin Fingers er et lite, veldig ukjent band fra Beliga. De har typ en eller to nye avspillinger på Spotify i uka, og det er liksom det. Vi klør oss i hodebunnen og lurer på hvorfor er det ikke mer??? Det er jo SÅ bra!!! Young Mother er en perfekt låt hvis du har lyst til rydde litt hjemme, samtidig som du føler deg litt som en musikkvideoskuespiller. Allsidig, med andre ord.

Sofcore United – Skolebenken

Softcore United er et samarbeidsprosjekt med Emir fra SushiXKobe, og bandet Verdensrommet – og det fungerer ganske så bra. Skolebenken er en skikkelig bra låt – annerledes enn hva man vanligvis hører fra SushiXKobe og Verdensrommet, og det funker veldig bra. Skolebenken er en låt med god driv, god blanding av pop og hiphop og er kanskje akkurat det du trenger for å komme tilbake til skolebenken.

Hinds – Caribbean Moon

Selv om sommeren er på hell, er det likevel lov å høre på litt sommermusikk á la indie. Og det er nettopp det Caribbean Moon er. En indielåt som lar deg holde på sommeren litt til. Det spanske bandet gir deg god musikk, selv om skildringen av den karibiske månen er så som så.

Kommode – The Ink in the Great Book of Music

The Ink of the Great Book of Music er denne listas instrumentale alibi. Instrumentale låter kaaan bli noe langtrekkelige, men det klarer Kommode å unngå helt fint. Kommode er tidligere Kings of Convenience medlem Eirik Glambek Bøe, og på albumet Analog Dance Music hører man det. The Ink of The Great Book of Music er en god representasjon av hva albumet har å by på – en god miks av instrumentale låter med gode, funky toner.

Carmen Villain ft. Jenny Hval – Borders

Carmen Villain er en veldig spennende artist å følge med på. Hun er halvt norsk, halvt meksikansk, selvstendig, sårbar og ikke minst – veldig, veldig dyktig. Borders er en ganske dyster, men kul låt, hvor Jenny Hval også dukker opp. Borders er en dyster, melodisk – rett og slett en ganske så mektig låt, som for eksempel passer høyt på et anlegg med bra bass.

MYTHS –Nostalgia

SAKSOFONALARM!!! Og en ganske så herlig saksofon-solo i midten av låten her. Australske Myhts har laget en catchy feelgood-låt, og det kan ventes flere gode toner fra downunder. MYTHS var tidligere The High Larys, da mer preget av 60-talls preget. Med nytt navn følger nytt sound, og MYTHS kler virkelig et mer Tame Impala/Arctic Monkeys preg. Meget bra!!

Franske Piger – Helt sammen

Franske Piger tilføyer A-lista gode og deilige RnB-vibber med låta Helt Sammen. Helt Sammen er en del av EPen EP som kom i sommer. Derfor passer Helt Sammen perfekt dersom du har lyst til å nyte et lite glass med et eller annet og mimre litt om sommeren som har vært. Ekstra pluss er det også at man får med seg alt av tekst i sangen, ettersom verset går så sakte og så tydelig at selv ikke den mest konservative dansk-hateren kan klage på uforståelig tekst.

Soft Punch – We Can´t Stay

Det er ikke så mye å si om Soft Punch annet enn at de er superferske og fra Stavanger. Det er liksom det man vet. Soft Punchs første singel We Can´t Stay er en hyggelig , typisk norsk indielåt. Beaten er bra, bassen er bra, og det gjør hele låta bra. Soft Punch er kanskje små og uetablerte nå, men om man bare gir dem litt tid, så kan det jo hende at det kommer en låt eller to eller tre, og vipps så var bandet ute på turne.

Bloody Beach – Why do you always let me down

Et av livets store spørsmål er Why Do You Always Let Me Down? spør du meg. Derfor passer det fint å vie en hel sang til akkurat dette spørsmålet. Og det blir god musikk av å vie låter til essensielle og store spørsmål altså, det beviser Bloody Beach. Etter en lengre pause er Bloody Beach tilbake med albumet Boys, som inneholder flere spor med titler dedikert til større og mindre hveradsglige undringer.

Slum Sociable – Castle

Sist men ikke minst – Slum Sociable med Castle. Den australske duoen Slum Sociable er listas andre australske artist, men det gjør da ingenting med en så god låt. Castle har et klart elektronisk preg fra start til slutt, og bar en fin sårhet. Passer bra inn i spillelista di.

Ny A-liste kommer mandag 11. september

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Repriser

Atom-feed