Nettredaksjonen

Nettredaksjonen i Radio Nova jobber med å gi deg utfyllende stoff relatert til radioprogrammene våre. De vil publisere videosaker, artikler og fotoserier som gir deg som lytter muligheten til å få vite enda mer om det du nettopp har hørt på radio.

Bringing sexy back

av Bengt Carlson, tirsdag 29. august 2017, kl. 11.46

Politikerne samler flere stemmer i diskusjoner om innvandring, ulv og eldreomsorg, enn arkitektur- og byplanlegging. Men ser vi forbi spørsmålet om norske verdier, blir premissene for individets hverdag styrt av...

Les mer på Nettredaksjonen

Unge Ferrari om tankebry rundt artistnavnet

av Mathea Reine-Nilsen, søndag 20. august 2017, kl. 01.53

Unge Ferrari forteller om navn, fremtidige prosjekter og mye mer i Øya-praten vår.

Les mer på Nettredaksjonen

Øya dag for dag - Selve finalen

av Kathinka Wang, søndag 13. august 2017, kl. 11.48

Lørdagen betyr dessverre (eller heldigvis?) den siste dagen av Øya. Dagen bød på syke show, gamle menn og en baby.

Les mer på Nettredaksjonen

Øya dag for dag - Tårer og tilbud

av Kathinka Wang, lørdag 12. august 2017, kl. 13.39

Fredagen bød på usedvanlig gode konserter og mye svette folk.

Les mer på Nettredaksjonen

Øyamat: Elgbab

av Markus Uttisrud, fredag 11. august 2017, kl. 17.38

Da jeg fant ut at jeg skulle anmelde mat på Øyafestivalen, så jeg for meg å måtte betale 150 kr for en bakt potet som jeg bare kom til å...

Les mer på Nettredaksjonen

Øya og den vanskelige kunsten (å finne frem til)

av Sunneva Elvarsdottir, fredag 11. august 2017, kl. 17.36

Øya byr i år på kunstopplevelser i form av alt fra volvekraft til container-kino

Les mer på Nettredaksjonen

Øyafestivalen: Like tilgjengelig for alle?

av Mathea Reine-Nilsen, fredag 11. august 2017, kl. 15.09

Hvordan er det å ferdes rundt på Øya med krykker? Vi har testet fremkommeligheten på sommerens store høydepunkt for tusenvis av Osloborgere.

Les mer på Nettredaksjonen

Øya dag for dag - Spinnville tilstander

av Kathinka Wang, fredag 11. august 2017, kl. 12.10

Torsdagen på Øya bød på lykkeligere mennesker og noen overraskelser.

Les mer på Nettredaksjonen

Studentnyheter

Øya dag for dag - Pistoler og gjørme

torsdag 10. august 2017, kl. 12.01 · av Kathinka Wang for Nettredaksjonen

Endelig er årets riktigste festival tilbake – og vi VET at du har gledet deg. Her får du onsdagens største ups and downs.

Først av alt, la oss ikke snakke om været. Alle som var tilstede eller eier et vindu vet at himmelen og helvete åpnet seg over Øya i går, som et stort fuck you til alt som heter gress og glede. Men likevel var det mange trofaste tilhengere til stede og mye å ta tak i! Her får du alt fra onsdagen oppsummert:

Dagens Heinz-mangel: Spicy veggis-“bun” fra Handwerk var ikke så mye en bun, som en grov pizzabolle uten saus. Her kunne vi ha tillatt oss en aldri så liten halvliter med økologisk ketchup.

Dagens pistol-effekter: Den amerikanske gangstersquaden Migos hadde et forrykende show på Amfi, med fete pistol-skudd i hver eneste sang. Dette passet fint til videoene av damerumper og biler i bakgrunnen.

Dagens ryggsekk: På scenen hadde også Migos med seg en tilsynelatende random fyr med ryggsekk, som bare gikk rundt i bakgrunnen og nikket. Spennende tilskudd – hva er hans historie?

Dagens groupie: På slutten av den vakkert leverte “Born to die” gikk Lana Del Rey ned til den gråtende fansen på første rad og mottok kyss, bamser, buketter, kort og lovprisninger. Høydepunktet her var et nærbilde av en litt eldre mannlig fan som ikke kunne holde tårene tilbake etter en noe frekk selfie med artisten. Bildet varte akkurat litt for lenge.

Dagens pressekort: Som presse på Øya fikk jeg utdelt et fotokort. Dette fotokortet forteller heldigvis alle at jeg ikke får ta bilder av konserter, og heller ikke så mye som snu et kamera i retning en konsert. Dette er nok best for alle, da jeg uansett ikke vet hvordan et kamera fungerer.

Dagens tips: I ølkøen var det en liten luring som fortalte venninna si at hvis man kjøper Ringnes Lite får man mer øl for bare én krone mer. Men så angret hun seg, og tok tipset tilbake. Uvisst om dette stemmer, men det skal testes i dag!

Dagens trend: Gul regnjakke. Gult så langt øyet kan se. GULT, GULT, GULT.

Alt i alt en vill, vakker og våt opplevelse.

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Atom-feed