Nettredaksjonen

Nettredaksjonen i Radio Nova jobber med å gi deg utfyllende stoff relatert til radioprogrammene våre. De vil publisere videosaker, artikler og fotoserier som gir deg som lytter muligheten til å få vite enda mer om det du nettopp har hørt på radio.

Bringing sexy back

av Bengt Carlson, tirsdag 29. august 2017, kl. 11.46

Politikerne samler flere stemmer i diskusjoner om innvandring, ulv og eldreomsorg, enn arkitektur- og byplanlegging. Men ser vi forbi spørsmålet om norske verdier, blir premissene for individets hverdag styrt av...

Les mer på Nettredaksjonen

Unge Ferrari om tankebry rundt artistnavnet

av Mathea Reine-Nilsen, søndag 20. august 2017, kl. 01.53

Unge Ferrari forteller om navn, fremtidige prosjekter og mye mer i Øya-praten vår.

Les mer på Nettredaksjonen

Øya dag for dag - Tårer og tilbud

av Kathinka Wang, lørdag 12. august 2017, kl. 13.39

Fredagen bød på usedvanlig gode konserter og mye svette folk.

Les mer på Nettredaksjonen

Øyamat: Elgbab

av Markus Uttisrud, fredag 11. august 2017, kl. 17.38

Da jeg fant ut at jeg skulle anmelde mat på Øyafestivalen, så jeg for meg å måtte betale 150 kr for en bakt potet som jeg bare kom til å...

Les mer på Nettredaksjonen

Øya og den vanskelige kunsten (å finne frem til)

av Sunneva Elvarsdottir, fredag 11. august 2017, kl. 17.36

Øya byr i år på kunstopplevelser i form av alt fra volvekraft til container-kino

Les mer på Nettredaksjonen

Øyafestivalen: Like tilgjengelig for alle?

av Mathea Reine-Nilsen, fredag 11. august 2017, kl. 15.09

Hvordan er det å ferdes rundt på Øya med krykker? Vi har testet fremkommeligheten på sommerens store høydepunkt for tusenvis av Osloborgere.

Les mer på Nettredaksjonen

Øya dag for dag - Spinnville tilstander

av Kathinka Wang, fredag 11. august 2017, kl. 12.10

Torsdagen på Øya bød på lykkeligere mennesker og noen overraskelser.

Les mer på Nettredaksjonen

Øya dag for dag - Pistoler og gjørme

av Kathinka Wang, torsdag 10. august 2017, kl. 12.01

Endelig er årets riktigste festival tilbake - og vi VET at du har gledet deg. Her får du onsdagens største ups and downs.

Les mer på Nettredaksjonen

Studentnyheter

Øya dag for dag - Selve finalen

søndag 13. august 2017, kl. 11.48 · av Kathinka Wang for Nettredaksjonen

Lørdagen betyr dessverre (eller heldigvis?) den siste dagen av Øya. Dagen bød på syke show, gamle menn og en baby.

Vi pakker sammen de trendy antrekkene vi ellers aldri bruker, og tørker en tåre fordi Melk&Honning ikke tok bilde av oss i år heller. Ikke engang MinMote-Sonja. MEN likevel skjedde det mye gøy på Øyas siste dag:

Dagens bro-hilsen: På Blood Command ble vi stående ved siden av en gjeng jeg tenkte sikkert var foreldrene til en av de i bandet. Da det kom enda en mann til gruppen klemte han alle damene. Men de to mennene derimot, de skulle ikke klemme. For menn klemmer ikke. De skulle knucklefiste! En broderlig knoke. Ingenting sier hallo som det.

Dagens ball: På Funky Fresh Foods serverer de noe som heter en Coco Ball. Jeg måtte til slutt bare prøve den. Det er altså en slags punchbolle, for de som husker dem, men bare av organsisk sjokolademateriale, nøtteting og kokos. Digg nok det.

Dagens strømpe: Jenny Hval hadde et sykt show på Sirkus. Det var mobilfilming på storskjerm, tusj på kropp, et oppblåsbart badebasseng som crowdsurfa, mye gøy. Men det beste var de enorme, beige strømpene hun hadde med, som hun og en annen jente sullet seg inn i. Det så perverst ut. Men gøy da hun jenta som ikke var Jenny drakk øl gjennom strømpa. Enorm elastikk!

Dagens skam: Som tidligere nevnt var jeg et skjørt menneske i går, og ikke helt med. Da jeg så en utstrakt hånd passere meg ga jeg den innstinktivt en high five. Det er jo tross alt FESTIVAL. Men så oppdaget jeg at det var en veldig liten hånd. En babyhånd. Jeg high fivet rett og slett en ufrivillig baby. Flotte greier.

Dagens kg ost: På Bokbacka fikk man en wrap hvor fetaost var hovedingrediens. Sweeeeeet. Men når de sier hovedingrediens mener de det. Den wrapen var seriøst en halv kg ost. But I ain’t complaining.

Dagens rebell: Mannen ved siden av oss på Hellacopters som røyka fem sigg på rad nesten oppå “Røykeforbud”-skiltet. Fem øl til seg selv hadde han også med. Ingen skulle stoppe han.

Dagens tips: På den Coop-boden med gress og blomster og sånn får man GRATIS potetgull. Hvorfor sa ingen noe om det før siste kvelden?

Dagens pornobilde: Mikhael Paskalev leverte en god konsert på Amfi, men bildet han hadde valgt som bakgrunn var forstyrrende. Det var et nærbilde av Mikhael selv, med en slags choker og noe glitter/svette i ansiktet. Har han tatt dette på en sexklubb i Berlin?

Dagens vits: Da jeg skulle flotte meg med en aldri så liten Pina Colada til 120 kr i Coctailbaren ble jeg utsatt for en grusom spøk. Meg: Hei, kan jeg få en Pina Colada? Han: Nei. …………..Meg: Hvorfor ikke? Han:….joda. Han sa deretter unnskyld og så lo vi begge litt av hvor dum han hadde vært.

Dagens andre tips: En dame i baren sa at Prosecco Cider er den beste cideren som noensinne er laget. Jeg testet den, og må si meg en smule uenig. Ikke verdens beste. Men topp 5, definitivt.

Takk for i år Øya, det har vært spektakulært som alltid!

(Toppfoto: Ådne Feiring)

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Atom-feed