Nettredaksjonen

Nettredaksjonen i Radio Nova jobber med å gi deg utfyllende stoff relatert til radioprogrammene våre. De vil publisere videosaker, artikler og fotoserier som gir deg som lytter muligheten til å få vite enda mer om det du nettopp har hørt på radio.

Bringing sexy back

av Bengt Carlson, tirsdag 29. august 2017, kl. 11.46

Politikerne samler flere stemmer i diskusjoner om innvandring, ulv og eldreomsorg, enn arkitektur- og byplanlegging. Men ser vi forbi spørsmålet om norske verdier, blir premissene for individets hverdag styrt av...

Les mer på Nettredaksjonen

Unge Ferrari om tankebry rundt artistnavnet

av Mathea Reine-Nilsen, søndag 20. august 2017, kl. 01.53

Unge Ferrari forteller om navn, fremtidige prosjekter og mye mer i Øya-praten vår.

Les mer på Nettredaksjonen

Øya dag for dag - Selve finalen

av Kathinka Wang, søndag 13. august 2017, kl. 11.48

Lørdagen betyr dessverre (eller heldigvis?) den siste dagen av Øya. Dagen bød på syke show, gamle menn og en baby.

Les mer på Nettredaksjonen

Øyamat: Elgbab

av Markus Uttisrud, fredag 11. august 2017, kl. 17.38

Da jeg fant ut at jeg skulle anmelde mat på Øyafestivalen, så jeg for meg å måtte betale 150 kr for en bakt potet som jeg bare kom til å...

Les mer på Nettredaksjonen

Øya og den vanskelige kunsten (å finne frem til)

av Sunneva Elvarsdottir, fredag 11. august 2017, kl. 17.36

Øya byr i år på kunstopplevelser i form av alt fra volvekraft til container-kino

Les mer på Nettredaksjonen

Øyafestivalen: Like tilgjengelig for alle?

av Mathea Reine-Nilsen, fredag 11. august 2017, kl. 15.09

Hvordan er det å ferdes rundt på Øya med krykker? Vi har testet fremkommeligheten på sommerens store høydepunkt for tusenvis av Osloborgere.

Les mer på Nettredaksjonen

Øya dag for dag - Spinnville tilstander

av Kathinka Wang, fredag 11. august 2017, kl. 12.10

Torsdagen på Øya bød på lykkeligere mennesker og noen overraskelser.

Les mer på Nettredaksjonen

Øya dag for dag - Pistoler og gjørme

av Kathinka Wang, torsdag 10. august 2017, kl. 12.01

Endelig er årets riktigste festival tilbake - og vi VET at du har gledet deg. Her får du onsdagens største ups and downs.

Les mer på Nettredaksjonen

Studentnyheter

Øya dag for dag - Tårer og tilbud

lørdag 12. august 2017, kl. 13.39 · av Kathinka Wang for Nettredaksjonen

Fredagen bød på usedvanlig gode konserter og mye svette folk.

Sola lyste opp hele Øya i går – og ga de fleste gode instabilder og svettepads. Her er fredagen oppsummert:

Dagens YAAAS: The Modern Times var et av de første banda ut. Det var rett og slett en av de beste konsertene på Øya så langt. Vokalisten jeg velger å kalle krølltopp ga oss en slapp attitude, og sang ofte meg siggen i munnen og henda i lomma. Men det funker. Det er utrolig at han klarer å nå de tonene med så lite anstrengelse. Dessverre har jeg stalket han og kan meddele at han ikke er singel.

Dagens svettepads: The Shins hadde en ålreit konsert på Amfi, men det mest interessante var vokalisten i sin helhet. Han hadde gått for en lekker ullcaps og en hullete t-skjorte, som gradvis utviklet de største svettepadsene du kan tenke deg. Han ga i hvert fall alt da.

Dagens tips: Drikk vann av ølkoppen før du kaster den til barna som samler penger til ponni. Jeg innså i dag morges at jeg ikke hadde drukket vann på ca et døgn. Dette resulterte i dagens fyllesyke – prøver å gråte, men er dehydrert og har ikke tårer

Dagens kupp: Ved siden av en av barene finnes det en økologisk iskiosk hvor du betaler 60,- UANSETT HVA DU SKAL HA. Det betyr at du kan ta TI kuler og allikevel betale det samme. Det ryktes at de gjør en mean rabarbrais, til tross for litt syltetøykonsistens.

Dagens effekter: Aasen tar helg i Sirkusteltet var mildt sagt lættis. Det beste var den powerpointen han hadde gående på lerret bak seg, med selvtatte bilder i vanlige situasjoner, roterende emojis og smileys og flotte, sterke bakgrunnsfarger. På et tidspunkt kom det også opp tre unge dansere, tilsynelatende ut av det blå, som danset helt sjukt. Det ble bare sjukere utover, hvor de nærmest voguet rundt Aasen med lysende briller, mens han fortsatt var i sitt kontorlandskap. Vildt mann.

Dagens gamlis: De er kanskje blitt eldre, (og har vel vært gamle ganske lenge?) men The Pixies ga et bokstavelig talt forrykende show på Amfi. Hele konserten var sinnsykt bra og ble avsluttet med en helt enorm mengde røyk, nok til å kvele de første radene foran scenen. Når røyken la seg var også bandet borte. De var også det eneste bandet som aldri sa ett eneste ord til publikum.

Dagens nekter: Daniel Kvammen kommenterte ofte hvor varmt og nydelig været var, men gikk allikevel ikledd helsvart antrekk med bomberjakke over. Ikke benekt sola, Daniel. Vis oss litt hud ;)

Alt i alt en gledens dag med høy musikk-og isfaktor.

(Toppfoto: Ådne Feiring)

Legg igjen kommentar:


Hva heter denne radiokanalen?


Atom-feed